Rzodkiewkowe przekąski

RZODKIEWKI NADZIEWANE SERKIEM PRZEKĄSKA

Składniki:

  • pęczek rzodkiewek
  • łyżka posiekanego koperku
  • łyżeczka posiekanej mięty
  • ricotta – 2-3 łyżki
  • odrobina soku z cytryny
  • sól i pieprz

Przygotowanie (15 minut):

1. Obetnij liście i ogonki w rzodkiewkach. Starannie wydrąż środki.

2. W misce wymieszaj ricottę, posiekaną miętę i koperek. Dodaj sok z wyciśniętej cytryny i dopraw solą i pieprzem do smaku.

3. Nakładaj przygotowane nadzienie do wydrążonych rzodkiewek. Zjedz niedługo po przyrządzeniu, ponieważ rzodkiewki puszczają sok.

Powodzenia i smacznego!
B.

Jak Ci się podoba ten przepis?
recipe image
Recipe Name
Rzodkiewkowe przekąski
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

One Reply to “Rzodkiewkowe przekąski”

Skomentuj karmel-itka Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *